Скатни покриви    Плоски покриви    Специални хидроизолации  
   Тенекиджийски услуги    Аксесоари    Топлоизолационни системи  
   Работа на труднодостъпни места    Хидроизолации в основи    

 DACH   т  о  п  л  о  и  з  о  л  а  ц  и  о  н  н  и    с  и  с  т  е  м  и


ФАСАДИ - EPS

Изолационни плочи от експандиран полистирол, притежаващи висока топлоизолационна способност, eкспандираният пенополистирол е изкуствен полимер със затворена структура на решетка от пълни с въздух сферични частици. Той е микропорест изкуствен органичен материал, 95% от обема на който е въздух, познат също така като стиропор. Най-разпространената употреба на EPS е като лепена външна фасадна изолация.


ПОКРИВИ - XPS и минерална вата

Екструдираният пенополистирен XPS притежава изключителна твърдост, дължаща се на елипсовидната си повърхностна микроструктура. XPS се характеризира с:

  • голяма пароустойчивост;
  • незначителна водопропускливост;
  • изключителна стабилност на размерите;
  • устойчивост на киселини и основи;
  • висока устойчивост на механични натоварвания;
  • трудно запалим материал.

За топлоизолация на покриви, греди, колони, плочи, стени, подове и основи.


Сандвич панели

Стенните панели са предназначени за изграждане на външни стени и вътрешни преградни стени. Използват се за производствени и стопански сгради, магазини, автосервизи, складове, хладилни камери и други. Отличават се с ниско тегло голяма устойчивост на атмосферни условия и отлични топло изолационни качества. Панелът е изработен по трислойна технология. Външните два слоя са метални, а вътрешният е изолационен. Металните листи са горещо поцинковани, грундирани с полиестерен грунд и боядисани. За вътрешния изолиращ слой се използват или експандиран полистирол (EPS) или каменна вата.


Покривните панели са предназначени за изграждане на покриви. Външният метален лист е профилиран така, че да осигури нужната здравина на покривният панел. Също така, сглобката е двойно осигурена и не пропуска вода. Използват се за производствени и стопански сгради, магазини, автосервизи, складове, хладилни камери и други. Отличават се със ниско тегло голяма устойчивост на атмосферни условия и отлични топло изолационни качества. Панелът е изработен по трислойна технология. Външните два слоя са метални, а вътрешният е изолационен. Металните листи са горещо поцинковани, грундирани с полиестерен грунд и боядисани. За вътрешния изолиращ слой се използват или експандиран полистирол (EPS) или каменна вата.

 

© 2013 Dach engineering