Скатни покриви    Плоски покриви    Специални хидроизолации  
   Тенекиджийски услуги    Аксесоари    Топлоизолационни системи  
   Работа на труднодостъпни места    Хидроизолации в основи    

 DACH   п  л  о  с  к  и    п  о  к  р  и  в  и Синтетични мембрани

 

 

 PVC

“Хладна” мембрана с висока степен на отразяване на слънчевите лъчи. Съдържа армираща основа от полиестерна тъкан, което осигурява на мембраната отлична устойчивост срещу скъсване, раздиране и пробив. Отлична химическа устойчивост на киселини, основи, ресторантски масла и мазнини.

TPO

TPO представлява термопластичен полиолефин, комбиниращ полипропилен и етилен пропиленова гума. Изключителната комбинацията от Термополиолефин и армираща основа от полиестер, прави от ТПО мембраната един материал с високи якостни характеристики,отлична устойчивост на UV-лъчение,атмосферни и климатични влияния на гумата с възможността за горещо заваряване.

Съставът на мембраната е разработен така, че тя да не съдържа пластификатори, хлориди и други, вредни за околната среда химически съединения. Покривната система се предлага се в три възможни цвята - бял , бежов и сив .

 

EPDM

ЕПДМ, еднопластова синтетична каучукова мембрана, направена от етилен пропилен диен терполимер, смесен с въглеродни сажди, масла, вулканизиращи и помощни вещества. Материалът е пресован на големи листове и е вулканизиран.

ЕPDM притежава отлични качества -водоплътност, резистентност към UV лъчение, озон, киселинност, ниски и високи температури. Паропропускливост и еластичност (до 350%) за поемане на температурни и конструктивни деформации.

Битумни системи

SBS

SBS (стирол-бутадиен-стиролов каучуков латекс). Голямата еластичност благодарение на полимера SBS прави тези мушами особено подходящи за хидроизолация на всякакви конструкции - подземни, метални сглобяеми, подложени на циклични движения и значителни промени на размерите. Притежеват висока студо-устойчивост,което го прави подходящ за полагане в зимни условия.APP

APP (атактен полипропилен) се характеризира с висока топлоустойчивост, което го прави предпочитан материал за нашите климатични условия.

  

© 2013 Dach engineering